Terug naar alle aanbiedingen

WinWin Maastricht biedt geweldige en exclusieve aanbiedingen van
talloze bedrijven uit jouw buurt. Jouw voordeel altijd dichtbij!

Over Janfré Design

Janfré Design,

Al jaren verzorgt Janfré Uniformen de kleding voor allerlei schutterijen, Harmonien, fanfares en andere geuniformeerde verenigingen. Zelfs op het hoogste niveau van de Nederlandse landmacht worden Uniformen gemaakt en zelfs die met een prinselijk en zelfs koninklijk tintje. Verder werd voor bepaalde artiesten en diversen trouwpartijen al kostuums ontworpen die spraakmakend waren. Met dit idee in ons achterhoofd en een prachtige locatie werd besloten om toch iets te gaan doen in herenkleding. De hemdenlijn die na maanden lange zoektochten uitgekozen zijn worden in de winkel gepresenteerd. Dit zijn hemden van de merken die weten wat een man wilt dragen. Ook de colberts zoals Humberto, Britisch Indigo en zelfs Johan Derksen weten de sportieve man te overtuigen. Hierbij gaat onze eigen label (Janfré Design) ook hemden en colberts ontwerpen die spraakmakend zullen worden.

Janfré Uniformen was al een begrip in Nederland, Duitsland en Belgie zodat de kwaliteit al jaren lang gewaarborgd is. Wij zijn ervan overtuigt dat Janfré Design die kwaliteit kan waarborgen alsmede de service naar onze klanten. Ons idee is ontstaan uit Janfré Uniformen waar wij eigenlijk altijd wel een drang naar iets modieus hebben gehad. Heren kleding was toch altijd onze insteek en of dat nu in een uniform word gebruikt of in een modieus colbert die wij al eerder voor vooraanstaande artiesten en kennissen hebben gemaakt. Op een colbert hoort ook een hemd die de man een gevoel van mannelijkheid geeft, terwijl hij het met een colbert van de zeer sportieve collectie zich in alle gelegenheden kan vertonen.
Hier komt later ook nog een eigen design lijn uit voort die zeker door een heleboel mannen gewaardeerd gaat worden. Onze allereerste collectie is dan ook met de grootste zorg uitgezocht en zal zeker een heleboel mannen aanspreken.
Janfré Uniformen was al kwaliteit tot op Koninklijke hoogte en dit willen wij terug brengen in onze collectie.

Heel veel shop plezier bij Janfré Design.