Terug naar alle aanbiedingen

WinWin Maastricht biedt geweldige en exclusieve aanbiedingen van
talloze bedrijven uit jouw buurt. Jouw voordeel altijd dichtbij!

Over Calbasa Superior Handbags

Calbasa

Calbasa kenmerkt zich door een steeds wisselende collectie. Maandelijks wordt er in Italië ingekocht. De collectie bestaat uit moderne handtassen in diverse materialen (van leder tot linnen). Dankzij de toegankelijke prijzen (€25,- tot €125,-) is er voor ieder wat wils. Naast tassen is er een uitgebreid aanbod aan kleding en accessoires zoals: sjaals, beurzen, ceintuurs, sieraden en vele andere artikelen.

Calbasa biedt een ruimtelijk en huiselijk ingerichte showroom aan de Brusselseweg 375 in Maastricht met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Eigenaresse Astrid Boetskens, staat bekend om haar gezellige thuisparty’s mede verzorgd door vakkundige consulenten. De winkel wordt omgetoverd tot een warme huiskamer waar iedere vrouw zich thuis en welkom voelt. Ideaal om er met vriendinnen een gezellige avond van te maken.

‘Calbasa Ontmoet’

De bestaande producten en diensten van Calbasa blijven naast de activiteiten van ‘Calbasa ontmoet’ bestaan. De gekoesterde klant treft er een totaalconcept. Aandacht voor het uiterlijk én innerlijk.

‘Calbasa Ontmoet’ is een plek van inspiratie en verbinding. Een ondernemer kan een product of dienst aanbieden maar kan ook de ruimte benutten voor tijdelijke activiteiten als workshops en presentaties. Het is ook een plek om even bij te praten onder het genot van heerlijke koffie die we in onze coffee corner aanbieden.