Terug naar alle aanbiedingen

WinWin Maastricht biedt geweldige en exclusieve aanbiedingen van
talloze bedrijven uit jouw buurt. Jouw voordeel altijd dichtbij!

Over Koreman Maastricht

Welkom bij Koreman

Koreman Eigentijds wonen is ontstaan uit Koreman Perzische Tapijten, een zaak die al 50 jaar bekend staat om zijn zeer uitgebreide collectie Perzische, Oosterse en Design tapijten. Door de jaren heen zijn zij uitgegroeid van een specialist in vernieuwende tapijten, unieke oosterse en moderne meubelen tot woon-accesoires.

Koreman Eigentijds Wonen is ook bekend door zijn prachtige collectie Chinese en Indische meubelen waarvoor zij telkens weer verre reizen naar het Oosten maken. Bedenk u eens, ieder tapijt en meubelstuk welke zij verkopen is handwerk en uniek! En dat is heel zeldzaam aan het worden in deze tijd van massa productie's. Nergens anders wordt er zoveel aandacht en tijd genomen om een zo'n unieke collectie handgeknoopte tapijten en Oosterse meubelen als die van Koreman Eigentijds Wonen samen te stellen. Hiermee onderscheiden wij ons dan ook van elke andere interieur zaak.

Het succes van de firma Koreman zit zich vooral in de combinatie tussen modern design en oosters antiek! Graag willen wij u tonen hoe mooi deze samen gaan in elk interieur.

De vraag naar deze artikelen is momenteel zo groot dat Koreman niet alleen in Maastricht en omstreken bekend is, maar ook landelijk en zelfs wereldwijd.

U heeft altijd de mogelijkheid om in onze showroom de producten uit deze webwinkel te komen bekijken. (deze is slechts 30 meter verwijderd van het gezellige vrijthof).