Terug naar alle aanbiedingen

WinWin Maastricht biedt geweldige en exclusieve aanbiedingen van
talloze bedrijven uit jouw buurt. Jouw voordeel altijd dichtbij!

Over By Edith Remmen

By Edith Remmen, Massage, Visagie en Manicure biedt je niet alleen een heerlijke massage, ik bied je meer!

Edith Remmen is een gediplomeerde NGS-wellness masseur en deze kwaliteit komt terug in haar aanbod van o.a. de massages. Zo is er een veelzijdigheid in de massages: van sportmassage voor een stevige massage om vastzittende spieren goed los te masseren tot een ontspanning’s massage om alle stress helemaal los te laten. Ook hotstone massage, ayurvedische massage en zwangerschap’s massage behoren tot de mogelijkheden.
Een veelgehoorde klacht is een zeurende spanning rondom nek en schouders. Door stress zitten deze spieren vaak goed vast en dit geeft een onaangenaam gevoel. Deze klacht is echter goed los te masseren. Maak eens een afspraak, luister naar je lichaam en gun jezelf de luxe! Je massage zal niet alleen een weldaad zijn voor je spieren, maar ook een rustpunt waar je naar uit zult kijken.

Visagie en manicure is het totaal andere gebied waarmee Edith zich bezighoudt. Ontstaan uit passie om iemand nog mooier te maken.
Iedere bruid hoort te stralen op de mooiste dag van haar leven, haar huwelijksdag. Niet alleen je jurk verdient aandacht, een mooie make-up is ook belangrijk. Ik zal samen met jou tijdens een proef make-up bekijken welke make-up het beste naar voren haalt in jou. Je make-up wordt ook afgestemd op jouw jurk. Zo weet je zeker dat je er op je huwelijksdag op je mooist uitziet!
Je bruidsvisagie verzorg ik op basis van exclusiviteit, ik neem niet meer dan 1 bruidsvisagie per dag aan, om zo volledig mijn aandacht op jou te kunnen richten. Op die manier ben ik ook in de mogelijkheid om je moeder, zus of getuige mooi te maken.
Niet alleen zijn bruiden bij mij aan het juiste adres ook voor een mooie feestelijke make-up of make-up workshop kun je bij mij terecht!

Ik kan het "complete plaatje” verzorgen: je visagie, je haarstyling en de manicure van je nagels.
Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor mooi verzorgd nagels met 1 kleur gelnagellak of voor een ‚french manicure’ met gelnagellak. Met gel nagellak kies je voor mooie en verzorgde nagels die 2 tot 3 weken blijven zitten zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.