Terug naar alle aanbiedingen

WinWin Maastricht biedt geweldige en exclusieve aanbiedingen van
talloze bedrijven uit jouw buurt. Jouw voordeel altijd dichtbij!

Over Eetcafé de Twee Heeren

EetCafé de Twee Heeren is te vinden in het centrum van Maastricht in de Platielstraat, een zijstraat van het beter bekende Vrijthof, op de huisnummers 17 en 19. De vele kaarsen die in het café branden geven een gezellige, warme en welkome indruk.

Het hele jaar door kunt u in Café de Twee Heeren overdag lekker lunchen en ‘s avonds tot 21.30, heeft u er ruime keus uit verschillende gerechten van onze smakelijk dinerkaart. De uitgebreide dinerkaart biedt de mogelijkheid om een lekkere maaltijdsalade, biefstuk, de alom geprezen Saté of een vegetarisch gerecht te eten.
Wanneer u met een groep naar Maastricht komt, of al in Maastricht bent en u van de dinerkaart en een lekker glaasje wijn of speciaal bier wilt genieten, kunt u het beste eerst even reserveren. U kunt ook gebruik maken van onze bovenverdieping. De zaal op de bovenverdieping biedt plaats aan groepen tot ongeveer 40 personen. Natuurlijk kan er in de zaal ook vergaderd en geborreld worden.

De Twee Heeren vraagt geen zaalhuur, dus als U het interessant vindt, loop dan eens binnen of bel en vraag naar de Voorwaarden.

Het personeel van Café de Twee Heeren heet u hartelijk welkom……..!!