Terug naar alle aanbiedingen

WinWin Maastricht biedt geweldige en exclusieve aanbiedingen van
talloze bedrijven uit jouw buurt. Jouw voordeel altijd dichtbij!

Over Grand Café EDD's

's Middags een terrasje pikken, 's avonds lekker eten en tot in de late uurtjes stappen, Grand Café EDD’s heeft het allemaal. Vanaf het begin is Grand Café EDD’s niet meer weg te denken in Maastricht en wordt dan ook bezocht door de Maastrichtenaar en toerist. Op onze site proberen wij u zo veel mogelijk te informeren maar mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Als gast voel je bijzonder welkom in dit industrieel horecabedrijf.
Het interieur is gebaseerd op de oude Limburgse mijnen. De elementen hiervan zijn terug te vinden in de zaak zoals: originele lampen, een schachtventilator en de glazen lichtkoepel.
De warme aankleding en de kunst uit moeders atelier, geeft Grand Café EDD’s een bijzondere sfeer.

Uiteraard staat Grand Café/Restaurant EDD’s bekend om haar livemuziek, heerlijk verse producten en de sfeervolle aankleding. Wist u dat ons Grand Café/Restaurant beschikt over 100 zitplaatsen en dus bij uitstek een zeer geschikte feestlocatie voor groepsreserveringen. Ook voor lunch, diner, buffetten en tapas. Wij organiseren met plezier uw groepsuitje, netwerkborrel, jubileum of andere bedrijfsaangelegenheden. Ook zijn wij perfect om met een klein gezelschap te komen lunchen, diner en te borrelen. Ook hebben een breed assortiment aan speciaal bieren