Terug naar alle aanbiedingen

WinWin Maastricht biedt geweldige en exclusieve aanbiedingen van
talloze bedrijven uit jouw buurt. Jouw voordeel altijd dichtbij!

Over MergelRijk

MergelRijk is de meest veelzijdige beleving in de grotten van Valkenburg voor alle leeftijden en kunt u zonder gids bezoeken.

In eigen tempo kunt u zich begeven door het sfeervol verlichte gangenstelsel en genieten van de rijke schat aan bezienswaardigheden, films, meer dan 40 verhalen over mergel en grotten en verrassend leuke weetjes.
Alle verhalen worden prachtig met o.a. mergelbeelden, zandsculpturen, en films uitgebeeld. Kinderen ontvangen bovendien een leuke speurtocht en u krijgt bij een bezoek gratis een blokje mergel waar u in het grottenatelier zelf iets leuks van mag maken!

In het grottenatelier worden voor groepen zeer leuke MergelWorkshops verzorgd, een bijzonder leuke activiteit voor een geslaagd familie uitje, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Er zijn mogelijkheden voor ieders budget.

Voor of na het bezoek kunt u genieten van een vers kopje koffie of heerlijke lunch in onze bijzonder gezellige Brasserie.
MergelRijk ligt direct naast de Steenkolenmijn en de Feestgrot in Valkenburg. Hiervoor zijn combitickets verkrijgbaar en voor gezinnen heeft MergelRijk gezinstickets.

Tegenover MergelRijk is ruime parkeergelegenheid.