Terug naar alle aanbiedingen

WinWin Maastricht biedt geweldige en exclusieve aanbiedingen van
talloze bedrijven uit jouw buurt. Jouw voordeel altijd dichtbij!

Over VidaMama

Van exclusieve tot trendy kleding voor, tijdens en na de zwangerschap. Iedere (zwangere) vrouw wil gekleed gaan volgens de laatste modetrends, dat is ook mijn gedachte.

Mijn naam is Bianca Offermans-Delnoy, moeder van Zine en Gye, vrouw van Frank en per 1 maart 2012 de nieuwe eigenaar van VidaMama. Ik ben een bezige bij, die altijd druk in de weer is en op zoek naar nieuwe uitdagingen. Na 11 jaar bij een financiƫle instelling gewerkt te hebben, heb ik besloten het roer volledig om te gooien en mijn droom te verwezenlijken, het runnen van een eigen onderneming.

VidaMama is de winkel in Maastricht waar u terecht kunt voor modieuze, trendy eigentijdse kleding en accessoires. Daarnaast ben je bij VidaMama aan het juiste adres voor persoonlijke kraamcadeaus. Persoonlijke aandacht en service staan bij mij hoog in het vaandel! De mooiste collecties van de merken Fragile, QueenMum, Love2Wait, VidaVita en Noppies zijn bij VidaMama te koop. Naast deze vertrouwde merken is de collectie uitgebreid met het merk Zero To Nine. Kortom: elke zelfbewuste vrouw en aanstaande moeder vindt bij VidaMama kleding van haar gading, van klassiek tot modern. Elk kledingstuk uit de collectie biedt een uiterst comfortabele pasvorm en is zorgvuldig voor u samengesteld. Sportief, gekleed, romantisch of zakelijk, voor iedere stijl en voor elk budget is VidaMama het juiste adres. Ook voor een feestje of de zwangere bruid zijn er voldoende mogelijkheden en een mooi accessoire maakt uw outfit compleet. Een groot deel van de collectie is zodanig ontworpen, zodat deze ook na de zwangerschap of bij niet-zwangere vrouwen een aanwinst is voor haar garderobe.

VidaMama is gelegen in de wijk Heer, vlakbij het centrum van Maastricht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kortom, een bezoek aan de vernieuwde winkel is zeker de moeite waard.